שכחתי גלולה!!! דחוף דחוף!

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

23/09/2018 | 00:32 | מאת: שכחנית!

שלום, אהי בת 32 ולוקחת מזה 3 שנים יאז פלוס. שלשום שכחתי לקחת את הגלולה בשעה הקבועה(21) ולקחתי אתמול בוקר (08). אתמול בערב שוב שכחתי ולקחתי שוב בבוקר. הערב לקחתי כרגיל.. (לקחתי בעצם 2 גלולות היום) האם זה בעייתי! וצריך אמצעי נוסף. הנושא ממש דחוף לי. תודה

לפנות לפורום גניקולוגיה. בהצלחה

26/07/2019 | 07:12 | מאת: טלי

תעברי לזריקה.או התקן.יותר טוב.ראש שקט.לא צריכה לזכור לקחת.אבל התקן צריך להחליף כל 3 שנים.גלולות זה הדור הישן.תתקדמי להתקן או זריקות.ככה תהיי בטוחה יותר.

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי