שקיפות עורפית 2.2 מ"מ

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

11/08/2018 | 13:29 | מאת: בהריון 11+2

שלום, אהיה בת 35 במועד הלידה. שקיפות עורפית יצאה 2.2 מ"מ בשבוע 11 + 2 ימים. מדד CRL 52 מ"מ. סיכוי לתסמונת דאון לפי הגיל 1:430 סיכון משוקלל לפי גיל ושקיפות 1:330 אני אעשה מי שפיר + צ'יפ גנטי בכל מקרה, בגלל הגיל. אבל השאלה שלי היא - במידה והכל יהיה תקין, סקירות, צ'יפ, וכל בדיקה שאעשה תהיה תקינה, האם אפשר להיות רגועה, או ששקיפות עורפית של 2.2 מ"מ כבר מסכנת ומעלה סיכוי לבעיות גנטיות?

בהנחה שכל הברור יהיה תקין את בסיכון כמו כלל האיכלוסיה. אין 100% בטחון באף הריון, אך זה בהחלט יקטין משמעותית את הסיכונים. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי