התייעצות לגבי תוצאות צ'יפ גנטי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

26/07/2018 | 11:22 | מאת: דנה

שלום רב, קיבלתי תוצאות צ'יפ גנטי , פירוט תוצאות הבדיקה: לא נמצאה עדות לחסר או תוספת כרומוזומלית באתרים גנומים הקשורים לתסמונות ידועות כיום. בנוסף, נמצא חסר גנומי ב- 12P13.31. jxr zv f. חסר זה כולל את הגן AICDA שגורם ל HYPER LGM SYNDROME בהורשה רצסיבית. באזור המקסימלי של חסר זה נמצא חלק מהגן MFAP5 שמוטציות נקודתיות בו דווחו כגורמות ל THORACIC AORTIC ANEURYSM בהורשה דומיננטית. למרות שקיבלתי הסבר מיועצת גנטית, לא לגמרי הבנתי את המשמעות וגם לא יודעת בדיוק כיצד להתנהל בעקבות החסר הזה. תודה רבה

שלום יעוצים בדבר תוצאות ציפים כדאי לקבל מהמכון בו בוצעה הבדיקה עם התוןצאה המקורית ביד. במידה ולא קיבלת מענה מלא אפשר או לפנות אליהם שוב (הכי כדאי) או לקבל חו"ד שניה עם התוצאה עצמה והקואורדינטות, שיטת הבדיקה ועוד פרטים נוספים המופיעים בתשובת המעבדה. קשה ולא מקצועי לתת על כך מענה אונליין מאחלת בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי