נטילת פרוגסטרון- סיכוי למומים

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

18/01/2018 | 07:28 | מאת: לאה

אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל אשמח לתשובה... אני בהריון בשבוע 30, נוטלת פרוגסטרון (200 גר' אוטרוגסטן נטילה וגינלית) החל משבוע 8 וההוריה הרפואית היא עד שבוע 36, בגלל דימומים בתחילת ההריון וגם עבר של לידה מוקדמת. העובר שלי היא נקבה. האם נטילה ממושכת כזו של 200 גר' פרוגסטרון ביום יכולה לגרום לבעיות במערכות הנקביות של העוברית?

שלום זהו פורום גנטיקה. את השאלות הללו יש לשאול טרטולוג (מומחה להשפעת חומרים מבחוץ על התפתחות העובר). בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי