שאלה על לפני הריון Cmv

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

19/11/2017 | 21:07 | מאת: אורחת

שלום, לפני כשבועיים חשתי ברע, היה לי חום גבוה ושקדים מוגדלים ואמרו לי שזה סטרפוקוק. החום חזר שוב לאחר כמה ימים ושלחו אותי לבדיקות דם ויצא סיאמוי חיובי איגיגי ואיגיאם. ביצעתי בדיקת אבידיטי ויצא תוצאה 0.71 , חיובי, 25 / au כמו כן חליתי בשנת 2014 ולכן זו הדבקה שניה הפעם. אם אני מתכננת עוד הריון האם זה יכול להשפיע לרעה? האם יש סיכון בהריון באם אקלט בחודשים הקרובים עם התוצאות הללו?

שלום ממליצה לפנות לפורום הריון בסיכון גבוה. זהו פורום גנטיקה. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי