חלבון עוברי - תוצאות וייעוץ

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

06/11/2017 | 15:01 | מאת: סאפ

היי ד״ר שקיפות עורפית יצאה מצויינת סקירה 1 יצאה גם מצויינת . סקר חלבון עוברי יצאה קצת לא תקין רמת HCB - 3.19 שהתווך הוא בין 0.5-2.99 הסיכון לתסמונת דאון לפי גיל אמור להיות : 1400 הסיכון לפי הגיל ולפי התוצאות : 1/940 הרופא שלח לייעוץ גנטי האם יש מקום לדאגה?

מה שהעלה לך את הסיכון זה אכן רמת ה HCG המעט מוגברת. לא העלה מאוד את הסיכון- רק בקצת (באחוזים). ההפניה לייעוץ היא כי ל HCG מוגבר יש צורך במעקב הריון בסיכון וסקירה מכוונת לשלול מצב של גדילת יתר. אז כן, לגשת לייעוץ, אבל ברוגע

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי