אגן כליה מורחב צד שמאל

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

26/09/2017 | 20:28 | מאת: לי

שלום ד״ר, בסקירה מאוחרת שבוע 24 הרופא מצא שלעובר שלי(זכר) יש אגן כליה מורחב 6.6 אמר שצריך להיות במעקב, ובשבוע 28 אמר שהגביעים מורחבים והפנרכימה שמורה ומי שפיר תקין. עשיתי אקו לב לעובר ויצא תקין. הומלץ לי על ייעוץ גנטי. אשמח לדעת מדוע ייעוץ גנטי אם הבדיקות שעשיתי ביכוימי ושקיפות יצאו תקין. האם קיים סיכוי לבעיה גנטית כלשהי?? תודה

מדובר על סמן רך לתסמונת דאון. מצריך מעקב כפי שעשית, ועפי כל שקלול בדיקות הסקר שוקלים אם יש צורך במי שפיר. בדכ לא מבצעים אם זה המצצא היחיד שיש בשבוע ככ מתקדם. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי