כיס שתן מוגדל במהלך ההריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

27/08/2017 | 10:39 | מאת: מוריה

אני בשבוע 39+2 במהלך כל ההריון בבדיקות אמרו לי שכיס השתן מוגדל ועד עכשיו לא ייחסתי לזה חשיבות ועכשיו אני ממש דואגת איך מטפלים בזה והאם זה מסוכן

כיס שתן עשוי להיות מוגדל בשל חסימה חלקית במוצא או בשל סיבות אחרות. קצת קשה לברר בשבוע 39.. אם טרם ביצעת סקירה מכוונת - ממליצה לגשת לעשות, לו רק על מנת לקבל הנחיות כיצד לנהוג לאחר הלידה, האם יש צורך ביעוץ אורולוג האם, אם מדובר בבן, יש הנחיות מיוחדות לברית ועוד

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי