תוצאות ומשמעות לבדיקת הצים הגנטי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

22/06/2017 | 22:21 | מאת: מטופלת פוריות

ערב טוב, לקוחה שלי לאחר טיפולי פוריות ממושכים ביצעה מי שפיר וצ'יפ גנטי. מי השפיר יצאו תקינים אך בצ'יפ התגלתה מוטציה בכרומוזום 2q34 הכתובת בגנום הינה chr2:212,399,679-212,461,507 גודל המקטע הינו 62kb מה זה אומר? במידה והיא ובעלה ביצעו ציפ גנטי ולשניהם התוצאה תקינה האם בהכרח הילד יצא עם בעיה?

יהיה מאוד לא מקצועי לתת חוד באינטרנט על תשובת ציפ גנטי. מצריך יותר מידע ופגישה פנים אל פנים. מי שביצע את הציפ צריך לתת פרשנות ואם היא לא בהירה או בכל שאלה אחרת ממליצה לגשת לחו״ד שניה פנים אל פנים עי גנטיקאי מומחה. יש מספר מכונים דנטיים גדולים בארץ. בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי