פולידקטיליה הפלה תאושר?

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

16/06/2017 | 17:29 | מאת: רונה

היי, אני בשבוע 17 ונודע לי שיש לעובר פולידקטיליה ב3 גפיים ללא היסטוריה משפחתית שלנו וכן זהו המום היחיד שיש לעובר. יועץ גנטי אמר שגם אם בדיקת מי שפיר יוצאת תקינה, ולא נמצאות בה תסמונות, עדיין הסיכון הוא 4% במקום 2% בהריון רגיל לבעיות נוירו התפתחותיות. האם ועדה להפסקת הריון תאשר לי להפיל על זה גם אם במי שפיר לא מוצאים שום תסמונת? תודה

מצריך פניה לועדה. לא יכולה לענות. דרך אגב בכל הריון יש סיכון של 2-3% לבעיה, גם אם הכל תקין.... מציעה לדבר עם גנטיקאי על ברורים נוספים שניתן לעשות, לצמצום הסיכונים. (לא מגיעים לאפס כי זה לא קיים אך ניתן לצמצם)

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי