סוג דם של היילוד האם יכול להיות

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

20/03/2017 | 17:34 | מאת: מיכל

שלום. האם יכול להיות מצב בו סוג הדם של האם הוא O+, סוג הדם של האב הוא A+ וסוג הדם של התינוקת הוא A-?

יש מצבים נדירים בהם ה + איננו + מלא אלא חלקי או חלש יותר שנקרא עי המערכת כ +. לכן תאורטית יתכן . סוג דם לא מהווה בדיקת אבהות אמינה :)

03/04/2017 | 22:57 | מאת: מיכל

התינוקת נולדה בטיפול ivf. איך אני יכולה להיות בטוחה שהיא שלי? כשיצא לה סוג דם נדיר כששנינו פלוס. אמנם האב a וגם היא a אבל איך אפשר לדעת שלא קרתה איזו טעות?

תמיד אפשר לפנות למעבדה. ואם זה ממש מטריד אתכם טכנית ניתן לעשות בדיקה גנטית ולברר זאת. השאלה היא אם אתם רוצים..

08/04/2017 | 14:53 | מאת: מיכל

מה הטעם בפניה למעבדה? אני מבינה ממה שאני קוראת שאם לי ולאב יש נשאות של מינוס גם אם אנחנו פלוס אז התינוקת יכולה להיות מינוס. האם זה נכון והאם יש דרך לבדוק זאת? ואגב איך עושים בדיקה גנטית?

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי