משך תהליך הPGD

דיון מתוך פורום  אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי

28/01/2009 | 21:16 | מאת: נירית

שלום,אני ובעלי מתעניינים בתהליך הPGD מאחר ונולד לנו ילד חולה SMA סוג 1 אשמח לדעת מה משך כל התהליך הזה מהתחלתו שבטיפולי הפרייה חוץ גופית ועד שיודעים שנוצר הריון,במידה ונוצר כמובן. 2.מה סיכויי הצלחת התהליך מבחינת היקלטות העובר? 3.כמה עוברים מכניסים חזרה לרחם? תודה,נירית

שלום רב, את התהליך מתחילים בתחילת המחזור. לאחר כ- 10 ימים שואבעם את הביציות ולאחר כ- 4 ימים מחזירים עוברים תקינים. אז יש להמתין כשבועיים כדי לדעת אם זה נקלט 2. סיכויי ההצלחה כ- 20%-25% בכל מחזור - וזה נחשב טוב. 3. בדרך כלל מחזירים 2-3 עוברים חזרה לרחם\ בהצלחה

מנהלי פורום אבחון טרום לידתי וייעוץ גנטי