עובר גדול

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

06/11/2001 | 13:38 | מאת: שרון

בבדיקת אולטרא סאונד קיבלתי את התוצאות הבאות:הערכת גיל לפי וסת אחרונה 34 שבועות, היקף ראש תואם ל39 שבועות,היקף בטן תואם ל38 שבועות ו4 ימים,הערכה לפי BPD שבועות 38, הערכה לפי FEMUR שבועות 34, הערכת משקל 3.2 ק"ג. תוצאות אולטראסאונד קודם:לפי וסת אחרונה 25 שבועות,היקף ראש תואם ל27 שבועות ויומיים,היקף בטן תואם ל26 שבועות ו5 ימים,הערכה לפי BPD שבועות 26 ו4 ימים הערכה לפי FEMUR שבועות 25 ו5 ימים,הערכת משקל 920 גרם. נשלחתי לבדיקת העמסת סוכר 100גרם ונשללה אפשרות לסוכרת הריון. מה המשמעות של תוצאות בדיקת האולטראסאונד האחרון שבצעתי?מה עלי לעשות?

10/11/2001 | 18:23 | מאת: פרופ' יגאל וולמן

לא ניתן לענות על שאלתך מבלי שיש בידי את עקומות הצמיחה המדוייקות

13/11/2001 | 08:33 | מאת: יעל

או שנכנסת להריון לפני הזמן שאת חושבת, או שיש לך סוכרת סמויה.

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה