BPS מהו?

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

20/11/2016 | 21:46 | מאת: נטלי

ערב טוב, בשבוע 30.5 בוצע לי הערכת משקל . הרופא לא אמר משהו חריג, אמר שברוך השם הכל מעולה ולהגיע רק עוד 4 שבועות למעקב משקל. אני ראיתי בטפסים שכתוב לי bps 10/10 ולפי מה שהבנתי אמור להיות 8/8 . באיזה מיקרים כתוב כמו אצלי bps 10/10?

שלום, BPP הוא מדד לכך שאין מצוקה או חשש למצוקת עובר בימים הקרובים. כאשר מתחסים ל 8/8 מתיחסים חמדדים9 באולטראסאונד שהם תנועות גוף, טונוס , תנועות נשימה וכמות מי שפיר. כאשר מוסיפים מוניטור עוברי המדד הינו 10/10. בברכה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה