תחילת הריון- אולטראסאונד ראשון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

29/09/2016 | 13:36 | מאת: דנה

שלום, בת 36 בהריון שלישי. יש לי 2 בנות בריאות בבית. הריון ספונטני לאחר כשנה שלא הצלחתי להיכנס להריון. לפני 5 חודשים הריון מחוץ לרחם שנספג לבד ללא התערבות. בהריון הזה מחזור אחרון 5.9.16. ביטא מלפני יומיים 1843. אתמול מעט דימום אדום ואז השתנה לחום. אולטראסאונד מהבוקר הדגים צוואר ב.מ.פ. הודגם שק הריון בקוטר 0.77 תוך רחמי.לא ניתן לראות הד עוברי. שחלות תקינות. נוזל חופשי באגן בכמות מעטה. מה דעתך לאור התוצאות? האם תקין? המליצה על אולטראסאונד חוזר בעוד שבוע. תודה רבה

שלום, לצערי עדיין לא ניתן להגיד אם ההריון מתפתח תקין או לא, ולכן כפי שהמליצה הטכנאית - לחזור על הבידקה לאחר שבוע. בברכה, דר' הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה