שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

05/06/2016 | 15:01 | מאת: קרן

שלום,בת 24.רציתי לשאול אני בהריון ראשון עם שלישיה לאחר הזרעה,שבוע 11.היום עברתי שקיפות עורפית לעובר א. יצא 0.9 מ"מ, לעובר ב 0.7 מ"מ ולעבור ג 2.9 מ"מ. ברצוני לדעת מה בדיוק הבדיקה הזו אומרת? האם שלושתם נימצאים בגודר הנורמה?והאם זה מצב חריג שעובר ג עם 2.9 מ"מ בדקתי באינטרנט ורשום שעד 3.5 מ"מ זה מצב תקין. תודה

שלום, העובר עם השקיפות הגבוהה יותר הינו עובר בסיכון גבוה יותר תסמונת דאון. את הסיכון המחושב את אמורה לקבל ממבצע הבדיקה. בברכה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה