דקירות בנרתיק - תחילת חודש תשיעי

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

16/02/2012 | 15:44 | מאת: מודאגת

שלום, אני בתחילת חודש תשיעי (שבוע 36) ולאחרונה חשה דקירות בנרתיק, בייחוד אחרי הפעלת מאמץ רב בשירותים (אני סובלת מעצירות ממש קשה). האם התחושות הללו מעידות על קיצור צוואר הרחם??? (אגב, אני במגמה של קיצור צוואר כבר משבוע 32) האם הפעלת לחץ בשירותים יכולה להוביל ללידה מוקדמת??? אני מודאגת ואשמח לתשובות. תודה רבה

19/02/2012 | 12:49 | מאת: ד"ר ינון חזן

הי את שבוע 36 שהנו כמעת מועד הלידה , גם אם קיים קיצור הצוואר בשלב זה אין לכך חשיבות , במידה ויש כאבים או צירים פני לבדיקה ובכל מקרה כדאי לטפל בעצירות בהצלחה ד"ר ינון חזן מומחה בגניקולוגיה מילדות ואולטרסאונד סקירת מערכות, שקיפות עורפית, תלת מימד, מי שפיר אתר: www.genikolog3.info טלפון לקביעת תורים 0544931738 ניתן להשאיר הודעה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה