כאבים בהריון תאומים

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

12/01/2012 | 10:11 | מאת: הריונית

שלום רב. אני בשבוע 20 בהריון תאומים וכבר כמה ימים מסתובבת עם כאב בצד ימין של הבטן כמו מתיחת שריר (כאב דומה יש במפשעה כבר שבועיים) כך שקשה לי להתיישר אחרי ישיבה וקשה מאוד להתהפך במיטה אבל הכאב לא עבר גם אחרי נטילת אופטלגין. האם הכאב הוא נורמלי? במידה ולא עובר האם צריך להבדק? והאם יש משהו שניתן לעשות על מנת להקל עליו?

15/01/2012 | 09:10 | מאת: ד"ר ינון חזן

הי יש לגשת להיבדק וכמו כן יש מקום לשקול בדיקת אורך צוואר הרחם בהצלחה ד"ר ינון חזן מומחה בגניקולוגיה מילדות ואולטרסאונד סקירת מערכות, שקיפות עורפית, תלת מימד, מי שפיר אתר: www.genikolog3.info טלפון לקביעת תורים 0544931738 ניתן להשאיר הודעה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה