שבוע 30

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

08/08/2010 | 13:38 | מאת: מרינה

שלום אני בשבוע 30, עשיתי היות אולטרסאונד, אני נמצאת במעקב עקב 2 כלי דם BPD 75- מתאים לשבוע 30.3 HEAD CIR 282 מתאים לשבוע 31 יחסAC/HC 1.13 FL - 52 מתאים לשבוע 27.6 הערכת משקל 1320 גר מה שמטריד אותי זו עצם ירך קטנה. יש לציין שבאולטרסאונד שעשיתי לפני 3 שבועות בשבועה 27. היה -FL 48 מתאים לשבוע 26.4. משקל היה 955 גרם.כאילו שעצם גדלה רק בשבוע. האם זה אומר שיש העטה בצמיחה ואיזה בדיקות אתה ממליץ לעשות תודה

09/08/2010 | 08:26 | מאת: ד"ר ינון חזן

הי מרינה במקרה כזה יש לשלול בעיה בהתפתחות השלד והעצמות הארוכות כדאי לחזור על מדידות העצמות הארוכות כעבור כשבועיים כדי לשלול בעיה בהתפתחות העצמות והשלד. בהצלחה ד"ר ינון חזן מומחה בגנקולוגיה מילדות ואולטרסאונד סקירת מערכות,שקיפות עורפית,תלת מימד,מי שפיר

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה