בטא מעל 10400,אין דופק

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

16/09/2020 | 20:25 | מאת: אמיליה

שלום, היום שבוע 5+3 בוצע אולטרסאונד, השק נראה יפה ותואם לשבוע, נצפה שק חלמון וצל עוברי אך ללא דופק. ביום 5+1 הייתה בטא 10400 ולכן לדעת הרופא היה אמור לראות דופק בוודאי יומיים אחרי, והזמין לus נוסף בשבוע הבא. ראיתי שכתבת פה שאין דבר כזה דופק ב5+3, ואני ממש בטוחה לגבי יום הביוץ. האם עדיין יש סיכוי שיהיה תקין למרות הבטא? תודה רבה

שלום, כפי שאמרתי לא רואים דופק ב 5+3 שבועות הריון. אני ממליץ, כמו שאמר הרופא, בדיקה עוד שבוע. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה