הערכת משקל שבוע 31 להריון

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

05/08/2020 | 18:24 | מאת: א

שלום, בת 29 הריון ראשון. שבוע 31+1 לפי וסת אחרונה. בהערכת משקל שבוע ההריון התאים לשבוע 33+1 לפי הערכת היקף בטן ואורך פמור. (לא ניתן היה למדוד ראש מאחר ונמצא נמוך בתעלה). משקל העובר 2200. יש לציין העמסת סוכר בשבוע 28 תקינה. אשמח לדעת האם נחשב תקין? והאם ישנן המלצות נוספות. תודה רבה

שלום, על פניו נראה בתחום התקין. מובן שהבדיקה אינה מנותקת ממלוא מעקב ההריון ולכן לא מהווה המלצה או פרשנות רפואית פרטנית. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה