לחוצה מהתוצאות אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

09/01/2020 | 11:59 | מאת: שיר

יום ראשון היו לי כאבים והלכתי למיון לשלול הריון מחוץ לרחם הייתי בשבוע 5 ונצפה עובר עם דופק והיום בשבוע 5+4 בבוקר היה לי דימום ועשו לי אולטרסאונד ונצפה שק ועבר וחלמון אבל לא ראתה דופק.. בביהח הוא היה סבלני ובסוף ראה לא על ההתחלה.. והיום היא עשתה הכל מהר ולא ראתה.. הרופא שלח אותי לעשות שוב בטא ופרוסטגרון.. ממה יכול לנבוע.. אם הבטא והפורסטגרון יעלו אז זה אומר שהכל בסדר..?

שלום, דופק לא רואים בשבוע 5ולא בשבוע 5+4. אפשר לראות משבוע 5+5-5+6 ולכן אני לא חושב שהרופא במיון ראה דופק )אם גיל ההריון ודאי(.

09/01/2020 | 13:24 | מאת: שיר

אבל ראינו אדום מהבהב.. הוסת האחרונה 1.12. אז רובה הסיכויים שהכל בסדר ולא היה דופק? לא היןל מיקאים שבשבוע 5 ראו דופק.. כי היא ראתה שק הריון ובו שק חלמון ועובר קטן אבל ללא דופק..

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה