הסתיידויות ברחם לאחר לידה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

03/01/2020 | 09:06 | מאת: אנונימית

שלום אני חודשיים וחצי לאחר לידה רופאת הנשים לא היתב מרוצה ממראה רירית הרחם והפנתה אותי לאולטרסאונד באולטרסאונד ראו רירית רחם מסויידת ללא זרימת דם. עובי רירית 5.8 מ"מ אני על הנקה כמעט מלאה (משלבת בקבוק תמל 1 ביממה) וטרם קיבלתי מחזור האם מסוכן? האם זה בסדר לחכות עד אחרי המחזור לאולטרסאונד חוזר? תודה על המענה

שלום, לצערי קשה לי לחוות דיעה על הממצא לפי התאור הזה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

05/01/2020 | 13:02 | מאת: אנונימית

צהריים טובים אני מצרפת את הממצאים של האולטרסאונד בתקווה שיעזרו לך לחוות דעת בת 34, לאחר לידה רביעית, שיליה יצאה ספונטנית לאחר הלידה תודה

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה