ציסטיק היגרומה..............

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

22/08/2019 | 20:35 | מאת: L k

שלום בבדיקת שקיפות עורפית התגלה ציסטיק היגרומה אצל העובר ... עברתי תהליך של ייעוץ .. בדיקת סיסי שלייה תקינה .. עברתי סקירת מערכות מוקדמת בשבוע 17+3 ... הכל היה תקין גם הלב , חדרי המוח , הצוואר ... גם הציסטיק היגרומה נעלמה ... האם יש סיכוי שיהיה הבן שלי בריא ? או שחבל על הזמן והבדיקות ועדיף להפסיק את ההריון ? תודה

שלום, אני לא מכיר חישוב שיכול להגיד לך מה הסיכוי שהילד בריא לאחר שכל הבדיקות תקינות אך אני מעריך שיש סיכוי גבוה יחסית לכך לאחר שכל הבדיקות תקינות. מאחל בהצלחה בהמשך. ד"ר יוסי הר-טוב

22/08/2019 | 23:03 | מאת: L k

תודה רבה על המענה ... שאלה אחרת .. האם היו מקרים כמו שלי שבסוף נולד ילד בריא ? אני גם אחרי הייעוץ מתלבטת

05/08/2022 | 18:55 | מאת: קארן

היי אפשר לדעת איך נגמר העניין?

27/03/2023 | 17:40 | מאת: inbal

נולד בריא???

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה