לחיצה על הבטן באופן קבוע

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

24/06/2019 | 01:25 | מאת: הריון ראשון

שלום, השאלה שלי אמנם לא שאלה תמימה, יש סיפור מאחורי זה, אבל בשורה התחתונה- לאחר כל ארוחה אני לוחצת על הבטן ממש חזק מכל הכיוונים בכדי להקל על העיכול. ניסיתי להפסיק כשנודע לי שאני בנריון אבל זה חזק ממני. השאלה היא האם לחיצה חזקה ומתמדת יכולה לפגוע/למעוך את העובר? או שהוא מוגן מספיק?

שלום, זה פורום של אולטראסאונד והשאלה אינה קשורה. בכל מקרה לא כדאי ללחוץ חזק על הבטן. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

24/06/2019 | 23:03 | מאת: גולין

היי אני בשבוע 31+3 ביצעתי הערכת משקל בשבוע 30+6 אין לי סכרת הריון , האם זה מסוכן ? ומה ההשלחות אם יוצא שהילדה גדולה ? אמרו לי על פי הבדיקה שהבטן של בעובר גדול ומתאים לשבוע 33.6

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה