המטומה ולקונות בשיליה קידמית

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

19/06/2019 | 08:45 | מאת: איילת

שלום, אני בשבוע 21 להריוני השני. משבוע 10 אני נמצאת בשמירה ומעקב במרפאת הריון בסיכון גבוה עקב המטומה בגודל 7×3 ס"מ. אתמול, בביקורת במרפאת הריון בסיכון גבוה טכנאית האולטרסאונד ראתה לקונות בשיליה (אציין כי זו שיליה קדמית), הגדולה שביניהן בגודל 88×18 מ"מ. הרופאים במרפאה אמרו שאין סיבה לדאגה אבל צמצמו את זמני הביקור שלי לעיתים דחופות יותר וציינו שיש לבצע מעקב גדילה לעוברית. בפורום קראתי כי כל עוד השיליה לא קידמית אין סיבה לדאגה... מה שגרם לי לדאוג. קשה למצוא חומר לקריאה באינטרנט בנושא, אשמח אם מישהו יוכל לספר, להסביר ולכוון אותי למה צפוי, מה כדאי לעשות והאם באמת יש או אין סיבה לדאגה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום, קשה לדעת מה המשמעות של הממצאיםנמבלי לראות אותם והתמונה הכוללת. אני משער שתקבלי את ההמצות של הרופאים שעוקבים אחר ההריון שלך. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה