דימום מסיבי של חצי שנה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

02/05/2019 | 14:19 | מאת: מורן.ז

היי..בת 32 נשואה +2. עברתי לפני חצי שנה קיסרי חירום ומאז אני מדממת (פה ושם הפסקה של מס ימים) עם קרישי דם, הביאו לי גלולות משולבות פרןגלוטון שלא עזר, בבדיקת us רשמו נישה באזור הצלקת ונמצאו שרירנים, הפנו אותי להיסטרוסקופיה אך הרופא בבי'ח סירב לקבוע לי תור בטענה שיש עוד טיפולים לנסות לפני ..אכן?

שלום, נישה זה אזור בצלקת הניתוחים שיכול לאגור דם ולגרום לדימומים בין הוסתות. הטיפול במקרה כזה בדר"כ ניתוחי. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה