האם ערכי הבטא שלי תקינים

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

12/03/2019 | 10:15 | מאת: ערכי בטא תקינים

היי ד"ר, הביוץ שלי היה ב18.2 וביצעתי הזרעה ב19.2 וב20.2. ב4.3 הבטא הייתה 72. וב11.3 הבטא הייתה 2278. אני מניחה שאני בשבוע 5 אני קצת חוששת כי הערך גדול יותר מההכפלה שאמורה להיות. מה דעתך? האם תקין? האם אפשרי תאומים? המון תודה

שלום. הערכים תקינים. בדר"כ יש הכפלה כל יומיים בערך. הדרך הטובה לדעת אם יש תאומים זה בבדיקת אולטראסאונד. בהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב

12/03/2019 | 11:49 | מאת: ערכי בטא תקינים

המון תודה!! הרופא הנחה אותי לבצע אולטרסאונד ביום חמישי הבא 21.3. זה בסדר לדעתך או לבצע לפני?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה