לשון בחוץ באולטראסאונד

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

04/02/2019 | 12:21 | מאת: מישהי

שלום עברתי סקירה מוקדמת בשבוע 14+3 שהייתה תקינה לחלוטין. בתמונת 2d שנמסרה לנו נראה שהלשון של העוברים בחוץ, אבל הרופא לא אמר על זה כלום. זה מטריד אותי כי האינטרנט מלא במידע מלחיץ. אציין שקיפות עורפית יצאה תקינה- 0.9 ממ, סיכון גיל 1:200 סקר שליש ראשון היה 1:190 תבחין משולש 1:680 ביצענו nipt שיצאה תקינה אשמח אם תוכל להסתכל על התמונה והנתונים ולחוות דעתך

04/02/2019 | 12:23 | מאת: מישהי

לא ניתן להעלות תמונה לצערי

שלום, זה מאוד משנה אם הלשון בחוץ בתמונה או שכל הזמן הלשון בחוץ ולא נכנסת לפה. תשאלי את הרופא שביצע את הבדיקה אם זו הייתה תנועה או מצב קבוע. בברכה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה