היקף ראש ועורק טבורי יחיד

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

12/12/2018 | 17:07 | מאת: כרמית

היי אני שבוע 36 עם הריון בסיכון של עורק טבורי יחיד הופנתי לאקו לב ולמי שפיר (בוצע במקום בדיקת דם npt)וסקירה מורחבת הכל יצא תקין .כל שבועים בהערכת משקל וזרימות שיוצאות תקינות ...לפני שבועיים התגלה מערכת מסעפת כפולה ואגן כלייה מורחב .ואתמול התגלה היקף ראש שמתאים ל38 שבועות וחמישה ימים ..... האם זה מראה על מום כלשהו?האם אני צריכה לדאוג?האם הם מפספסים משהו?מה עושים??? תודה מראש

שלום, אני באמת לא יכול לדעת אם מפספסים משהו או לא. זה לא ליעוץ פרטני דרך האינטרנט. אם את בברור במקום מסודר - את צריכה להמשיך בברור לפי המלצתם. אם לא- ניתן לפנות לבית חולים מרכזי להרור מקיף. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה