BPD גבוה אבל היקף ראש תקין

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

28/11/2018 | 20:38 | מאת: רעות

אני בשבוע 31+1 בהערכת משקל היקף ראש תואם לשבוע 32 שהרופא אמר שזה תקין לגמרי, כל שאר המדדים תקינים. אין הרחבה של חדרי המוח. הBPD תואם לשבוע 34 סיבה לדאגה לחשש כלשהו לגבי בריאות העובר? הבן הבכור שלנו נולד עם ראש גדול מאד אני מיועדת לקיסרי אלקטיבי

שלום, ה bpd קשור יותר למבנה הגולגולת. היקף הראש בתחום התקין ואינו גדול. אם מבנה המוח תקין לא צריכה להיות בעיה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

28/11/2018 | 21:32 | מאת: רעות

תודה רבה אז אם בסקירה המאוחרת הרופאה עשה סקירה מכוונת למוח והכל היה תקין וגם בבדיקה הנוכחית הוא בדק שאין הרחבה של חדרי המוח אני יכולה להרגע?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה