שבוע 33+3 בדיקת US מהיום

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

25/11/2018 | 16:56 | מאת: בטי

שלום ד"ר,עשיתי היום בדיקת US ואני קצת בלחץ.אודה להרגעה \הכוונה . עד כה מהלך הריון תקין (כעת מצג עכוז) , מטופלת באלרוקסין מתחילת ההריון , CMV נגטיב ומטופלת בברזל (אנמיה) . בבדיקה הופיעו שני ממצאים לא תואמים לשבוע: AB.CIR 278 מ"מ, מתאים לשבוע 31.6. FEMUR LENGH 60 מ"מ , מתאים לשבוע 31.2.הערכת משקל :1893 גר' בדיקות חלבון עוברי ושקיפות עורפית יצאו תקינות(סיכון נמוך). האם אלו חריגות בטווח הנורמה? אודה להכוונה , תודה . יש לי תור לרופא בעוד הרבה זמן .

שלום, שני המדדים הינם בתחום התחתון התקין לשבוע ההריון. אנא פני לרופא המטפל על מנת שישווה עם בדיקות קודמות ויחליט מתי יש צורך בבדיקה חוזרת להמשך מעקב. בברכה ובהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה