הריון חוץ רחמי?!!!????

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

21/11/2018 | 12:13 | מאת: אדי

שלום רואפא אשתי בת29 המחזור שלה לא סדיר לאחרונה יש לה כאבי בטן חזקים לפי הבדיקות נראה שהיא בהריון בחודש 3 אבל בבדיקת אולטרסאונד לא ראו כלום ברחם שלח אותה הרופא לבית למיון המלחצו לעבור פרוסקופיה. היא מפחדת מזה ולא רוצה לעבור מה אפשר לעשות בדיקה אחרת אם עוברת בדיקת סיטי בטן ואגן יוכלים לזהות את ההריון החוץ רחמי ומקומו?!

שלום, CT לא יעיל ורוך בקרינה מרובה. יש לבצע לפרוסקופיה אם זה מה שהומלץ בבית החולים. בהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה