הריון חוץ רחמי ?!!!!!!

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

13/10/2018 | 23:33 | מאת: מאיי

אני מקבלת מחזור רגיל כל חודש מקיום יחסי מין אחרון בחודש 5 ובצעתי בדיקת דם לגילו הריון ב3/7 התשובה הייתה קטן מ3 ומחודש 5 עד עכשיו מקבלת מחזור רגיל אבל יש לי נפיחות בבטן והרגשה של התכווציות ותזוזות בבטן ודופק חזק חזק בבטן עליונה ולפעמים בכל מקום בבטן שאני סמה את היד מרגישה את הדופק ויש לי כאב חזק חזק בשדיים שבועיים לפני המחזור כאב חזק לא נסבל עברתי סיטי בטן היה רשום ״רושם לעכירות השומן הפריטוניאלי״ והמליצו לעבור עוד סידי עם ח.נ בגלל זה מה זה יכירות שומן פריטוניאלי?!! זה קשור להריון?! הריון רחמי/חוץ רחמי יש מצב שאני בהריון ואני לא יודעת מחודש 5

שלום, אם בדיקת הריון שלילית ובדיקת סי. טי. ואחרות לא מראות על הריון-את לא בהריון. גם בהריון מחוץ לרחם בדיקת הריון חיובית. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

14/10/2018 | 09:29 | מאת: מאיי

עוד שאלה אם בסיטי גלו שיש האיון חוץ רחמי מה רושמים בפענוח ״הריון חןץ רחמי״ או מילים אחרות

14/10/2018 | 23:00 | מאת: מאיי

!?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה