שאלה בנוגע לרירית רחם

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

09/05/2018 | 14:35 | מאת: חגית

שלום אני במסלול של תרומת ביצית , נשאר לי מסלול אחרון . כאשר לפני שנה נקלטתי אבל ההריון לא התפתח . בפעם השניה בסוף ינואר הוחזרו 3 עוברים אבל לא נקלטתי . החל מפברואר אחרי ביצוע פעולת פיפל הרירית שלי לא מגיע לעובי רצוי כדי שאוכל לבצע החזרה של עוברים . העובי בין 4 ל 5.5 . כאשר לפני כן הרירית הייתה תקינה לחלוטין . יש לציין שעברתי היסטרוסקופיה והרחם תקין וגם קיבלתי מגוון של הורמונים אך הרירית לא מתעבה . מה גרם לרירית לא להתעבות ??? נכון לעכשיו אני לוקחת ויטמין E חומצת אמינו, ספרילונה תוספת, פנטופיקסילין 400. ולא לוקחת הורמונים , יש אפשרות שהרירית תתעבה ? הרופא שלי אמר שהסיכוי הוא קלוש . מה דעתך ? מה גרם להידרדרות הזו ?

שלום חגית, אמנם עובי הרירית נמדד באולטראסאונד, אבל הטיפולים לעבות את הרירית נעשים בטיפולי הפריון. אנא פני לפורום המתאים. בהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה