מנסה להכנס להריון ולא יודעת זמן ביוץ

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

04/05/2018 | 23:21 | מאת: נופר

שלום היום עשיתי אולטרסאונד לאחר שאני מנסה להרות . בדיקת הרחם אורך 42 מ״מ עובי 31 מ״מ 39 מ״מ רוחב עובי הרירית 5.6 שחלה ימנית אורך 40 מ״מ גובה 20 מ״מ בתוכה זקיק בקוטר 14 מ״מ שחלה שמאלית אורך 28 מ״מ 15 מ״מ גובה זקיקים קטנים . השאלה שלי עם האולטרסאונד יצא תקין ? האם אני מבייצת בקרוב ? באיזה גודל אמור להגיע הזקיק כדי להיכנס להריון?

שלום,הבדיקה תקינה ומראה על ביוץ כיומיים שלושה לאחר בדיקת האולטראסאונד. כאשר הזקיק מגיע ל 17 מ"מ ומעלה צפוי ביוץ. בהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה