אי סדירות אקוגנית ברחם

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

12/03/2018 | 21:20 | מאת: אי סדירות אקוגנית

נשלחתי לעשות היסטרוקופיה אבחנתית בעקבות המצאות אי סדירות אקוגנית 12/12 בדופן קידמי של הרחם ילדתי תאומים. בני 11 חודשים. בקיסרי. שבוע 37. מהזרעה. בד הורמונים תקינות. סובלת משחלות פוליסיציסטיות. מאז הלידה לא קבלתי מחזור. גם לפני ההריון מחזור אחת לכמה חודשים.מרגישה טוב. רוצה לשמוע חוות דעת . מפחדת מהבדיקה. ויותר מהתוצאה. אודה מאוד .

שלום, לא הבנתי חוות דעת על מה. הבדיקה הינה בדיקה יחסית פשוטה, סיכון נמוך ולא נחשבת לבדיקה קשה. בהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב

13/03/2018 | 08:24 | מאת: אי סדירות אקוגנית

בוקר טוב ותודה על תשובתך המהירה. בקשתי את חוות דעתך לגבי האם הבדיקה הכרחית כי לפי כל מה שקראתי בפורום אם אקבל מחזור אולי הנוזל יירד. לכן חשבתי שאולי עדיף היה לקחת כדורים לקבלת מחזור. ולא למהר לעשות את הבד. שכחתי גם להגיד שעברתי דילול מ 3 ל2. אני בת 30. לידה ראשונה. פשוט בלחץ מתוצאות הבד. שוב תודה. המשך יום טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה