שבוע 6 שק הריון ללא שק חלבון ביטא ממשיכה לעלות

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

30/01/2018 | 09:19 | מאת: אנונימית

הי, אני בשבוע 6 אחרי ivf. עשיתי אולטרסאונד בקופה - ראו שק הריון בגודל 12x7 בתוך הרחם. הטכנאית לא הצליחה לראות בוודאות שק חלבון. הביטא של העובר ממשיכה להעלות בקצב של יותר מ1.5 ליומיים - אתמול היתה 8553. האם זה בהכרח מעיד על הריון לא תקין? האם יכול להיות מצב שהביטא ממשיכה לעלות בקצב כזה בלי שיש עובר? תודה על המענה

שלום שבוע 6 צריכים כבר לראות שק חלמון, אבל בגלל שיכולה להיות בעיה ברזולוציה של המכשיר - הייתי חוזר על הבדיקה ולא מחליט החלטות לפי תשובה זו. בהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב

30/01/2018 | 16:42 | מאת: אלמונית

תודה על תשובתך דר. האם יכול להיות מצב שהביטא ממשיכה להכפיל את עצמה כשאין עובר?

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה