בדיקת אגן קטן לא תקינה

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

22/10/2017 | 15:13 | מאת: אולגה

ד"ר שלום, היום עברתי בדיקת אגן קטן וגינלית כחלק מבדיקות שאני עושה בשל קושי להכנס להריון. הטכנאית אמרה כי משהו לא נראה לה במבנה הרחם והפנתה אותי לייעוץ עם מומחה במבנה הרחם.. תוצאות הבדיקה: מנח הרחם: קדמי גודל הרחם: 50×29×42 רקמת הרחם: רושם לפיצול קל במבנה הרירית\ נטיה של חלל הרחם. נפח הרחם: 32 סמ"ק רירית הרחם: בעובי: 9.1 מ"מ דוגלס: ללא נוזל שחלה ימנית: הודגמה בגודל: 23×43 נמצא זקיק בגודל 21 מ"מ מבנה השחלה pco שחלה שמאלית הודגמה בגודל: 12×31 מ"מ מבנה השחלה pco מצרפת קובץ בו "הצילום החשוד" אודה אם תוכל לתת את דעתך בנושא. אני נפגשת עם הרופאה רק בעוד כשבוע, והלחץ גדול מאוד.. תודה רבה

שלום, לפי התאור שהבאת לא נראה לי שיש משהו משמעותי במבנה הרחם, אלא צורה מעט שונה של חלקו העליון שבדרך כלל אינו גורם לבעיות. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה