דאגה רבה בהריון יקר אחרי IVF

דיון מתוך פורום  אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה

06/07/2017 | 11:57 | מאת: עדי בר

הריון אחרי IVF, בעברי לידה תקינה, והפלה בשבוע 6. כעת אני בשבוע 7 פלוס 3. נצפה דופק כבר בשבוע 6. היום בבדיקה נצפה דופק, נצפה איזור היפואקוגני מעל לשק, (5 על 22 מ"מ.) כמו כן נרשם כי העובר 9.5 ממ, תואם לשבוע 6+6. עד כמה עלי להיות מודאגת?... האם יש סיבה להגיע ל US נוסף בעוד מספר ימים או להמתין בסבלנות עד לשקיפות?.. תודה רבה!!

שלום, הבדל של יום בין גודל העובר וגיל ההריון הינו תקין. לא יכול להגיד הרבה על האזור ההיפואקוגני. יתכן שק נוסף שלא התפתח, דימום קטן או ממצא אחר (לא ראיתי את הבדיקה). אני חושב שיש להתיחס להריון כהריון רגיל. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום אולטראסאונד במיילדות ובגינקולוגיה