שן טוחנת עם טיפול שורש פגום?

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

01/05/2015 | 01:06 | מאת: ליאת

שלום רב, עברתי טיפול שורש בשן טוחנת ושמתי לב כמעט בטוח שהרופא שם לי מן גומי ורוד ואחרי זה סתימה לבנה. אני בטוחה שהרופא לא שם לי הלבנה, מבנה וכתר. האם זה מסוכן ואין להשאיר מצב קיים? האם אני צריכה ללכת לרופא אחר ולחדש טיפול זה? ואם כן- מה בדיוק אני חייבת לעשות? (מעדיפה להימנע מכתר אם זה אפשרי)

ליאת שלום הגומי הורוד שתארת נשמע כמו סתימת השורש שהרופא ביצע והסתימה הלבנה היא סתימה זמנית שבדרך ככל שמעם מיד אחרי טיפול. ברב המקרים בטוחנות באמת מבצעים מבנה וכתר אך זוהי סדרת טיפולים שנעשית רק לאחר סיום טיפול השורש. הרבה פעמים ע"י רופא אחר. כך שבעצם זה הגיוני שעדיין לא קיבלת את הכתר שלך . תקבעי תור להמשך טיפול. בהצלחה ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש