אבצס בשורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

27/04/2015 | 14:41 | מאת: חני

שלום רב יש לי אבצס בשורש בשן (36) שעברה טיפול שורש בעבר (לפני כ 8 שנים). הרופא הורה לי לקחת אוגמנטין לשבוע לפני ביצוע חידוש טיפול שורש בשן. אני סובלת מכאבים עזים ולא יכולה לתפקד. אני נוטלת אופטלגין ונרוסין ואין הקלה בכאב. האם ניתן לקחת משכך כאבים יותר פוטנטי (למשל אחד מאופיאיטים כמו מורפין או טרמדקס?) ו/או האם יש משהו אחר שניתן לעשות על מנת להקל על הכאב?

חני שלום צר לי לשמוע על סיבלך . אך אין פתרון תרופה יעילה יותר . אופיאטים לא הוכחו כיעילים בכאבי שיניים. ניתן לשלב בין אתופן ואקמול דבר שמגביר את יעילותם של השניים . רצוי להקדים את הטיפול ולהוציא את השן מסגר תחזיקי מעמד והרבה בריאות ד"ר דבורקין

מנהל פורום טיפולי שורש