חייבת עזרה!!!!דחוף

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

28/05/2008 | 14:04 | מאת: שירן

שלום, הייתי אתמול 27.5 בטיפול שורש בשן 37 באמצע הטיפול הרגשתי כאבים שהיא שייפה היא הרדימה לי את המקום עם 6 זריקות לפחות ועדיין הוא לא נרדם, היא אמרה שזה נדיר ויצאתי פשוט מהטיפול באמצע כי לא יכלתי לשתף פעולה קפצתי כל רגע.. היא שמה לי סתימה זמנית ואיך שעברה ההרדמה אני לא יכולה לדבר מרוב כאבים קבעתי לעוד שבועיים תור, מה אפשר לעשות שלא יכאב גז צחוק אני מפחדת לשים והרדמה מלאה עוד יותר מה אפשר לעשות שהטיפול לא יכאב ומה אפשר לעשות בנתיים שהשן לא תכאב אשמח לתשובה תודה רבה!

28/05/2008 | 23:25 | מאת: ד"ר גיא וולק

שירן שלום, משתתף בצערך על עוגמת הנפש הכרוכה בסבל והכאבים בטיפול ואחריו, וכמובן שלא ינחם אותך אם תדעי שהתופעה נפוצה במיוחד בשיניים טוחנות בלסת התחתונה. אין פתרון קסם מלבד לתת לשן לנוח יום-יומיים, להשתמש במשככי כאבים (נרוסין למשל הראה תוצאות מצויינות במקרים דומים), ולחזור לטיפול הבא עם הרבה אופטימיות. מומלץ בינתיים להימנע ממזון בטמפ' קיצונית, כלומר- לא גלידה קרה מאד באזור השן המטופלת, ולא מרק רותח, וכו'. אפשר לשקול שימוש בחומרי הרדמה בעלי אפקט רב יותר מחומרי האלחוש הקונבנציונאליים, אבל אלו כבר אפשרויות טיפוליות הנתונות לשיקול דעתו של הרופא המטפל. מחזיק אצבעות

מנהל פורום טיפולי שורש