דלקת שלא מגיבה לטיפול

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

01/11/2010 | 07:05 | מאת: motimi

לפני 5 ימים אובחנה אצלי דלקת מתחת שן קדמית (41). קיבלתי אנטיביוטיקה אוגמנטין ולאחר שלושה ימים זינט. אני לוקח את שתי האנטיביוטיקות בו זמנית, (אין מניעה פרמקולוגית). אין הטבה בדלקת / כאבים. השן "נפתחה" לצורך שחרור לחצים. אם לאחר שבוע הטיפול לא יעזור האם אין מנוס מעקירה או שיש אופציה אחרת. אני בן 64

01/11/2010 | 22:46 | מאת: ד"ר גיא וולק

מוטי שלום, במידה ולא נראה שהטיפול הולך לכיוון חיובי, המלצתי היא לפנות לרופא מומחה לטיפול שורש- "אנדודונט", המסוגל לבצע את הטיפול בשילוב עם מיקרוסקופ מיוחד לטיפולי שורש במידת האפשר, ולקבל את חוות דעתו, לפני שמדברים בכלל על עקירה. יש אופציה מוטי, בהחלט, ובהצלחה

02/11/2010 | 00:32 | מאת: motimi

הגענו לשלב שני כעת אני צריך מידע לצורך פניה למומחה המתאים רצוי באיזור ב"ש איך אני מגיע למידע הזה

מנהל פורום טיפולי שורש