כאבים אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

13/08/2010 | 19:03 | מאת: סמדר

שלום עברתי טיפול שורש בשן בינה ואחרי ארבעה ימים עדיין יש רגישות נוראית באיזור וכואב לי ממש האם זה סביר מבחינת זמן שעבר? תודה

14/08/2010 | 02:00 | מאת: ד"ר גיא וולק

סמדר שלום, כאבים אחרי טיפול שורש הם דבר מאוד משתנה, לא רק מאדם לאדם אלא גם משן לשן אצל אותו מטופל. לפעמים אחרי יום אתה כבר כמו חדש, ולפעמים שבועיים אתה שונא את כל העולם. הדבר החשוב כאן הוא ההיחלשות ההדרגתית של הכאבים עד להיעלמותם. זה קורה אצל כל אחד בקצב אחר. אין מניעה להיעזר במשככי כאבים כדי לעבור את התקופה קצת יותר בקלות. החלמה מהירה סמדר, והמשך טיפול מוצלח

מנהל פורום טיפולי שורש