תופעות לוואי בעקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

19/10/2009 | 20:28 | מאת: אלי

שלום . שלשום עשיתי עקירה כירורגית בשני שיני בינה 48 ו-18 . מאז יש לי כאבים וקשה לי ללעוס או לבלוע { אפילו רוק } האם זה נורמלי ? אם יש לי נפיחות בפה האם זה אפשרי וכדאי לאכול מאכלים חמים ?

19/10/2009 | 21:37 | מאת: ד"ר גיא וולק

אלי שלום, הכאבים בהחלט צפויים למשך מספר ימים והדבר נורמלי בהחלט. במקרה של נפיחות ניתן לשטוף את הפה במי מלח ולהשתמש במשככי כאבים כגון נארוסין, נורופן, אדויל וכו' להקלה. בכל מקרה התזונה המומלצת הינה דברים רכים וקרים בלבד. גלידה ומעדני חלב יהיו אידיאלים כמובן. אם אתה מרגיש שאין שיפור, אפילו הדרגתי, במצבך- כדאי להתייעץ עם הרופא עצמו. החלמה מהירה וקלה אלי

מנהל פורום טיפולי שורש