אחרי טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

24/07/2009 | 23:31 | מאת: ענת

כמה ימים אחרי הפגישה הראשונה של טיפול שורש זה נורמלי שיהיו כאבים? מה עדיף לקחת: נרוסין או אטופאן? מי יותר אלים כלפי הקיבה? נאמר לי שרק אם יהיו כאבים חזקים או נפיחות - לקחת אוגמנטין. האם הכוונה לכאבים עם הכדור או בלעדיו? כי אם אני כל הזמן תחת השפעת אטופאן אז איך לי כאבים חזקים אבל אולי בלעדיו היו כאבים חזקים שמצריכים אנטיביוטיקה. תודה מראש

25/07/2009 | 00:34 | מאת: ד"ר גיא וולק

ענת שלום, מכיוון שאיני מכיר את השן שטופלה, ואת מצבה ודרגת הזיהום ו/או סוג הטיפול שהשן קיבלה, אין באפשרותי להמליץ על משכך הכאבים המתאים ובטח לא על אנטיביוטיקה. לא יותר קל לשאול את הרופא המטפל? נארוסין נחשב לכדור מצוין, ואם לוקחים אותו על בטן לא ריקה, הוא לא אמור להטריד מדי את מע' העיכול. לגבי אנטיביוטיקה- או הרופא המטפל או רופא אחר למקרי חירום שרואה ומצלם את השן. החלמה מהירה

מנהל פורום טיפולי שורש