עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

09/03/2009 | 12:46 | מאת: אלי

שלום רב! אתמול הייתי בבדיקה אצל רופא שיניים עקב כאבים שהתחילו לי לפני כשבוע בחלק האחורי של הפה הרופא אמר שהתחילה לצמוח לי שן בינה בצמיחה הפוכה משהו כזה... יש לציין שאני לא סובל מכאבי שיניים.... מה עליי לעשות? האם לעקור<? בחיים שלי לא עקרתי שן.... והאם זה כואב?...

09/03/2009 | 21:19 | מאת: ד"ר גיא וולק

אלי שלום, בד"כ ניתן לוודא את מיקום וזווית השן, והצורך בעקירה- בצילום פנורמי. מבוצע במכון לצילומי רנטגן. אם הרופא אומר לעקור- אז עוקרים. מעדיף חוות דעת נוספת, יכול לפנות לכירורג פה ולסת. אלו מומחים בכל מה שקשור לשיני בינה. כואב? בשביל זה יש הרדמה. מרדימים, עוקרים, נחים יומיים שלושה, וחוזרים לעניינים. בהצלחה אלי

09/03/2009 | 21:24 | מאת: אלי

העקירה היא כאבי תופת<?.... אםשר למות מעקירה? יש לי סיוטים מעקירות...

מנהל פורום טיפולי שורש