טיפול שורש+מבנה+כתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

25/12/2008 | 14:25 | מאת: שואלת

שלום. לפני בערך חודשיים נפלה לי סתימה לבנה ובבדיקת רופא נאמר לי שאי אפשר לבצע שוב סתימה(מדובר על שן טוחנת או בינה לא בטוחה) ועליי לעבור טיפול שורש עם מבנה וכתר הייתי צריכה לחכות במשך חודשיים לאישור מהביטוח. כעת קיבלתי את האישור ונקבע לי מועד לעוד חודש לטיפול שורש . מידי פעם אני מרגישה רגישות באזור השן וכאבים שבאים וחולפים. ברצוני לדעת האם יכול להיגרם לי נזק אם אני אחכה עד לזמן מועד הטיפול והמצב יכול להגיע לידי עקירת שן? אשמח מאוד לקבל תשובתך במהרה תודה.

26/12/2008 | 02:55 | מאת: ד"ר גיא וולק

לשואלת שלום, אחד הדברים היותר גרועים שאפשר לעשות, הוא לתת לפקידי חברת ביטוח לקבוע עבורך לוח זמנים לטיפולים, שאמור להיקבע ע"י רופא. רואים בעיה- מטפלים בה. נקודה. בעיות שיניים לא עוצרות ומחכות לאישור חב' ביטוח. כל יום יש סיכוי להחמרת הבעיה, וביחס ישר- גם למורכבות הטיפול שיידרש כדי לפתור אותה. אני מעדיף לא להתחיל אפילו לחוות את דעתי על הקשר בין חברות ביטוח לטיפולי שיניים. התשובה לשאלתך היא- כן. יכול להיגרם לך נזק. כולי תקווה שלא תחול החמרה קיצונית וטיפול שורש שגרתי יספק את הפתרון. בכל מקרה בהצלחה, וטיפול קל.

26/12/2008 | 14:12 | מאת: שואלת

שבת שלום. אני מודעת שלא תמיד טוב לחכות במיוחד בקשר לשיניים ומאוד מקווה שאכן המצב לא יחמיר. אך לפעמים יש צורך לחכות לאישור הביטוח מההקשר הפיננסי של העניין. עם זאת לא תמיד יש תורים זמינים לרופא המסויים שאני רוצה לעבור אצלו את הטיפול הנוכחי אז מקווה שהוא יוקדם ואם לא אז יש רק תקווה שיהיה בסדר כי זה הטיפול הראשון שאני עוברת ואין לי ממש מושג במה זה כרוך ומה הנזקים.האמת אני קצת לחוצה במיוחד מהתגובה אך מודה על המענה.

מנהל פורום טיפולי שורש