בבקשה דחוףכאבים חום ונפיחות לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  טיפולי שורש

20/11/2008 | 08:18 | מאת: איריס

שלום רב, השבוע עברתי טיפול שורש, בלילה הופיעו כאבים חזקים ולקחתי אופטלגין למחרת עלה לי החום ל38 וחצי, הרופא נתן לי מוקסיפן 500 יום למחרת קמתי עם חצי פנים נפוחות- בערב הרופא שינה את האנטיביוטיקה לאוגמנטין 500 פעמים ביום, לקחתי כבר שלשה כדורים ועדיין ממשיכה להתנפח- הנפיחות הגיעה עד העין! החום ירד לסביבות 37 מה עליי לעשות? האם לחכות שתהיה הטבה? האם הטיפול שניתן לי הוא נכון? תודה מראש

20/11/2008 | 16:04 | מאת: ד"ר גיא וולק

איריס שלום- הפעולה של הרופא נשמעת הגיונית מאוד וגם לפי סדר העדיפויות הנכון. מעדיפים מוקסיפן תחילה, ובמידת הצורך מחליפים לאוגמנטין. עלייך פשוט לחכות להטבה, ולעדכן את הרופא במצבך לצורך מעקב ובקורת. במידה ויש כאבים ניתן לקחת גם משככי כאבים כגון נרוסין, אדויל וכו'. הרבה בריאות והחלמה מהירה

מנהל פורום טיפולי שורש